Näin saat selville auton tai muun ajoneuvon kaikki tärkeät tiedot

Ennen uuden ajoneuvon ostoa kannattaa varmistua, että ainakin seuraavat tiedot ovat varmasti kunnossa: rekisteritiedot, verotiedot, historiatiedot, omistajatiedot ja katsastustiedot. Rekkari.fi-palvelusta saat kaiken tämän selville helposti.

Tiedä mitä ostat. Hae ajoneuvon tiedot ja historia helposti

Hae rekisterinumeron avulla Liikenteen turvallisuusviraston Trafin ajantasaisia auton, matkailuauton, kuorma-auton, moottoripyörän, mopon, mönkijän, peräkärryn ja veneen tietoja.
1
Aloita antamalla rekisterinumero
tai valmistenumero
1
Rekisterinumero
tai valmistenumero

Hae auton tiedot helposti ja nopeasti

Onko sinulla kiikarissa auto, johon haluat tutustua tarkemmin? Haluatko varmistaa auton rekisteritiedot ennen kauppojen tekemistä? Rekisterinumerohaulla saat ajantasaiset ajoneuvon tiedot Traficomin järjestelmästä. Syötä vain auton rekisterinumero tai valmistenumero.

Auton rekisteritiedot

Auton rekisteritiedot sisältävät auton perustietojen lisäksi yksityiskohtaiset tekniset ominaisuudet kuten moottorin tiedot sekä kulutus- ja päästötiedot. Auton rekisteritiedoista näet myös katsastusajankohdat sekä vero- ja vakuutustiedot.

Auton verotiedot

Selvitä ajoneuvoveron määrä ja maksustatus rekisterinumerolla. Auton verotiedoista näet erääntymässä olevan tai jo erääntyneen ajoneuvoveron suuruuden päivä- ja vuositasolla. Ajoneuvon verotiedot eivät sisällä veron suorittajan nimeä, mutta näet, onko kyseessä nykyinen, aiempi vai viimeisin ajoneuvoveron maksaja.

Auton historiatiedot

Selvitä auton omistushistoria, sille otetut vakuutukset, mittarilukemat, katsastushistoria ja tunnushistoria. Viimeisimmästä omistajasta saat tarkemmat tiedot, aiemmista päivämäärän ja omistajan tai haltijan tyypin. Samoin näet viimeisimmän määräaikaiskatsastuksen sisällön, muista päivämäärän ja lopputuloksen. Ajoneuvon historiatiedot kertovat myös, onko auto ollut poistettuna käytöstä, milloin ja mistä syystä.

Auton omistajatiedot

Omistajatiedot kertovat auton omistajan tai haltijan yhteystiedot, jos niiden luovuttamiseen on annettu lupa. Jos edellisistä omistajuuksista on alle viisi vuotta tai omistajataho on yritys, ilmoitetaan myös aiempien auton omistajien yhteystiedot. Auton omistushistoria sisältää kaikkien omistaja- tai haltijasuhteiden tyypin ja ajanjakson.

Auton katsastustiedot

Selvitä yksityiskohtaiset katsastustiedot. Näet milloin auton edellinen katsastus on ollut ja milloin seuraava on edessä. Auton katsastustiedot sisältävät viimeisimmässä määräaikaiskatsastuksessa ilmenneet viat ja korjauskehotukset sekä katsastuksessa tallennetun mittarilukeman. Lisäksi näet aiempien katsastusten ajankohdat ja tiedon, onko auto mennyt niistä läpi.

Veneen rekisteritiedot

Oletko ostoaikeissa ja haluat tarkistaa veneen omistajatiedot? Etsitkö tietoa veneen historiasta? Hae helposti ja nopeasti monipuoliset veneen rekisteritiedot. Näet esimerkiksi veneen merkin, mallin ja tekniset ominaisuudet. Ajantasaiset tiedot tulevat Traficomin järjestelmästä. Syötä vain veneen rekisteritunnus.

Mopon rekisteritiedot

Haluatko tarkistaa mopon tiedot? Hae helposti ja nopeasti monipuoliset mopon rekisteritiedot. Mallin, merkin ja valmistusvuoden lisäksi mopon tiedot sisältävät esimerkiksi tekniset ominaisuudet. Saat ajantasaiset tiedot Traficomin järjestelmästä. Syötä vain mopon rekisteritunnus.

Moottoripyörän rekisteritiedot

Oletko löytänyt unelmiesi moottoripyörän, mutta haluat vielä tarkistaa tiedot? Hae helposti ja nopeasti monipuoliset moottoripyörän rekisteritiedot. Näet moottoripyörän perustiedot mallista valmistusvuoteen ja tekniset tiedot moottorista renkaisiin. Ajantasaiset tiedot tulevat Traficomin järjestelmästä. Syötä vain moottoripyörän rekisteritunnus.

Peräkärryjen rekisteritiedot

Haluatko varmistaa peräkärryn viralliset tiedot ennen ostoa? Hae helposti ja nopeasti peräkärryn rekisteriote. Monipuoliset tiedot sisältävät esimerkiksi peräkärryn mitat ja muut tekniset ominaisuudet. Saat ajantasaisen raportin Traficomin järjestelmästä. Syötä vain peräkärryn rekisterinumero.

Lisätiedot Alma Ajo -markkinapaikkojen ilmoituksista

Lisätiedot tilaamalla näet tiedot auton, moton, peräkärryn tai veneen nykyisistä ja aiemmista myynti-ilmoituksista Alma Ajo -markkinapaikoilla. Ajoneuvotyypistä ja palvelusta riippuen tiedot sisältävät hintapyynnöt, myyntiajankohdat, ilmoitetut lopulliset myyntihinnat, paikkakunnat ja kuvat. Lisäksi saat tietokantaamme perustuvan hinta-arvion ajoneuvolle.